"Politia este Publicul si Publicul este Politia. Politistii sunt pur si simplu membrii ai publicului, care sunt platiti sa dea atentie tot timpul la indatoririle obligatorii fiecarui cetatean in interesul bunastarii si existentei comunitatii."

Sir Robert Peel


Speculații nefondate pe tema pensiilor speciale, ale doamnei ministru Raluca Turcan

Posted on | January 14, 2021 | Comments Off on Speculații nefondate pe tema pensiilor speciale, ale doamnei ministru Raluca Turcan

Doamna ministru Raluca Turcan, iese la tv făcând speculații nefondate pe tema pensiilor speciale, dându-ne un exemplu din sistemul judiciar. Nici că s-ar fi putut da un exemplu mai bun (dealtfel destul de uzitat în ultimul timp) pentru învrăjbirea populației.
Oare a uitat că pensiile magistraților sunt SINGURELE pensii care nu au fost înghețate prin OUG?
Oare cine este promotorul acestor pensii speciale?
Oare ați uitat, că tocmai PNL, prin vocea ministrului …., .lider marcant al partidului, a fost cel care a înființat aceste pensii speciale?
Nu aveți pic de rușine!
Terminați cu prostiile și nu uitați, PENSIILE MILITARE NU SUNT PENSII SPECIALE!
Îndatoririle militarilor continuă și după ieșirea lor la pensie, ceea ce face deosebirea de celelalte categorii de salariați. Nemai vorbind de grila de salarizare, pe care sunt plătiți, aceasta fiind cea mai mică, dintre bugetari.

Uniți vom izbândi!

Apreciază, te rog, articolul. Mulțumesc!

Comments

Uniunea FORȚA LEGII Universul Juridic

Viper Shop

Galerie foto

  •  

    dsc01810 dsc01849 dsc01851 dsc01852 dsc01880 dsc01899 dsc01904 dsc01919