"Politia este Publicul si Publicul este Politia. Politistii sunt pur si simplu membrii ai publicului, care sunt platiti sa dea atentie tot timpul la indatoririle obligatorii fiecarui cetatean in interesul bunastarii si existentei comunitatii."

Sir Robert Peel


SC Mafia SRL cu sediul social in sectia 2 politie !!

Posted on | September 27, 2012 | Comments Off on SC Mafia SRL cu sediul social in sectia 2 politie !!

Sursa: vreaudreptate.ro

Publicat: 27-09-2012 21:50

Rușine Poliția Sector 1…Rușine …

Rușine dl. Matei Ionuț Alexandru …Rușine !

Ce e poliția română? O cloacă de mafioți, hoți și criminali cu legea în mână, ca și în alte instituții ca cea financiara, juridica, sanitara. Asta este Romania, o tara de mafioti si corupti, unde domneste prostia si incompetenta. Apogeul furturilor, șantajelor, mitocăniei și mituirii se află la secția 2 poliție.

Excroci de meserie

Care e culmea polițistului corupt? Răspuns: Lupu Marian. Că venii vorba de milițai sau polițieni haideți să vă relatăm noi doar câteva aspecte care vă vor surprinde și care duc direct la viteza record cu care se rezolvă dosarele penale aflate în birourile foștilor milițieni, actualilor polițiști și soluțiile competente găsite de incompetenți. Prin anul 2007, arhitectul Năstase Cătălin, aflându-se într-o situație dificilă din punct de vedere juridic se duce ca orice cetățean de rând la secția de poliție de care aparține să formuleze o plângere împotriva unor indivizi, hoți și excroci de meserie pe numele lor Iordache Stelian, fost administrator la complexul Flora și Puzdrea Dumitru, actualul patron al complexului Flora. Ajuns în fața biroului anchetatorului Lupu Marian, Năstase Cătălin îi povestește cu lux de amănunte întâmplările nefericite trăite în incinta complexului Flora și se hotărăște să depună și o plângere în scris împotriva celor două lichele. Plângerea a fost înregistrată ca la carte chiar de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 București sub nr. 17017/P/2007, mai târziu, prin luna martie 2008 s-a dispus declinarea competenței de soluționare a cauzei în favoarea Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, avându-se în vedere calitatea specială a făptuitorului, aceea de deputat în Parlamentul României. Asta ca să ne amintim că reprezentantul fărădelegilor în sectorul 1, Puzdrea Dumitru la vremea când i-a furat bunurile mobile lui Năstase Cătălin dar și când l-a amenințat pe acesta, era mare boss în Parlament. Revenind la cele de mai sus, după ce Lupu Marian i-a ascultat oful lui Năstase Cătălin a început să facă același lucru pe care-l fac toți corupții lui Puzdrea, mai exact nimic. A audiat martori atât de partea lui Năstase Cătălin cât și de partea lui Puzdrea și atât. După ce dosarul s-a plimbat pe la mai multe parchete pe motiv de incompatibilitate, a ajuns înapoi într-un oarecare sertar din cadrul secției 2, unde după mai bine de cinci ani s-a găsit un anume procuror pe numele de Ion Rascotă din cadrul Parchetului de pe lângă judecătoria sectorului 1 să examineze și el actele de urmărire penală efectuate în dosarul mai sus menționat și să ajungă la concluzia că dispune scoaterea de sub urmărire penală a lui Iordache Stelian, fostul administrator de la Flora, cercetat pentru furt și abuz de încredere și dă NUP lui Puzdrea Dumitru pentru infracțiunea de furt și amenințare.

Atât declar, susțin și semnez…

La această concluzie s-a ajuns după doar cinci ani timp în care, în afară de audierea câtorva persoane nu s-a mișcat nici măcar un deget în plus pentru aflarea adevăratei stări de fapt. În rezoluția pe care procurorul Ion Rascotă o eliberează în 28.05.2012 își motivează concluzia înșirând pe câteva pagini motivele. De remarcat că declarația pe care Puzdrea a dat-o în acest dosar se întinde pe aproape o pagină și jumătate din care pe o pagină își trece datele personale, iar pe ce a mai rămas ne aduce la cunoștință că din 1991 și până în prezent deține acțiuni la SC Universal Trade Company SRL, că l-a dat afară pe Năstase Cătălin și menționează în încheiere că aduce la cunoștință că nu deține mobilier sau alte obiecte personale ale lui Năstase Cătălin în incinta societății și încheie prin a declara că nu cunoaște înprejurimile prin care au dispărut bunurile reclamate. De atunci au trecut cinci ani, iar Lupu Marian, împreună cu ultimul procuror de caz Ion Rascotă ajung la concluzia că nimeni n-a furat nimic, toți sunt curați ca lacrima și că toate plângerile formulate de Năstase Cătălin sunt calomnioase.

Citație dată la 9 seara…

Drept urmare, prietenul lui Puzdrea, cu funcție de inspector în cadrul secției 2 poliție, pe numele său cu care semnează, Matei Alexandru se deplasează personal la dimiciliul fratelui lui Năstase Cătălin, Ahmed Jamal, seara pe răcoare, adică pe la orele 21.00, și înmânează copilului minor al acestuia o citație prin care îl invită a doua zi să fie audiat în calitate de făptuitor în cauza privind o infracțiune prevăzută de art. 259 CP săvârșită împotriva lui Iordache Stelian. Hodoronc, tronc, pe 30 august orele 21.00, înmânăm citație unui minor, nevorbitor de limbă română, neînsoțit de un major prin care cheamă a doua zi un cetățean irakian la rândul lui nevorbitor de limbă română, necunoscător al cauzei pentru a da explicații pe care, nu numai că nu le cunoștea, nici măcar nu le înțelegea. Jamal, pus într-o situație pe cât de dubioasă, pe atât de ilegală, se adresează fratelui său Năstase Cătălin și-l roagă pe acesta să-i traducă citația. Nu asta ar fi problema majoră, ci faptul că în luna martie 2012 în urma unei alte citații, Jamal a fost chemat pentru prima dată să dea explicații privitoare la dosarul în cauză. Culmea este că, deși s-a făcut o adresă oficială prin care îl înștiințează pe Matei Alexandru că nu vorbește românește și, potrivit legii are dreptul la un apărător dar mai ales la un translator autorizat, această adresă rămâne agățată în cui până în data de 30.08. când apare cea de-a doua citație. Uluitor este faptul că în momentul în care organul de cercetare, Matei Alexandru își dorește să afle în numele lui Puzdrea ce mai face și pe unde mai face Năstase Cătălin și familia sa, știe să aducă personal citații cu termen de prezentare de pe o zi pe alta și s-o înmâneze unui minor. Dar când vine vorba de aflarea adevărului în ceea ce îl privește pe Năstase Cătălin nu trebuie să treacă decât cinci ani ca să dea un NUP împotriva lui Puzdrea sau a oricărui membru din anturajul lui. Prin urmare, Lupu Marian, Matei Alexandru și procurorul Ion Rascotă formează un trio formidabil de găinari. Când vine vorba de deranjarea liniștii familiei lui Năstase Cătălin dar și mai formidabil în a-l apăra pe Puzdrea.

Lupu îngurgitează moca

Probabil că ziarele mondene nu vor scrie ce face Garcea Lupu Marian și gașca lui, dar noi am aflat. Îi place să mănânce moca pe la restaurantele libaneze din sectorul 1, unde-și face meseria de organ, mai exact pe la Piccolo Mondo, unde savurează din plin fiecare înghițitură primită sub formă de șpagă de la șeful lui suprem, Puzdrea. Și evident că banii primiți de la mafiot trebuie să prindă o formă, s-a concretizat într-un autoturism de lux ce nu poate fi spălat decât la fița spălătoriilor din sectorul 1, respectiv spălătoria Charlie sau direct la sursă, la complexul Flora. Și ce dacă lui Lupu Marian îi sună telefonul mai ceva ca la Gara de Nord? Acesta, deși se află în așa zisul timp de serviciu, răspunde fără jenă, ba mai mult, dă ordine subalternilor săi câtă șpagă să ia și cum să o împartă. Nu ne va mira dacă Matei sau Lupu vor ajunge foarte curând în funcții importante în cadrul IGPR, că doar tata Puzdrea are grijă să-și pompeze banii acolo unde trebuie.

Vlad Țepeș

Apreciază, te rog, articolul. Mulțumesc!

Comments

Uniunea FORȚA LEGII Universul Juridic

Viper Shop

Galerie foto

  •  

    dsc01810 dsc01852 dsc01853 dsc01860 dsc01881 dsc01902 dsc01904 dsc01910