"Politia este Publicul si Publicul este Politia. Politistii sunt pur si simplu membrii ai publicului, care sunt platiti sa dea atentie tot timpul la indatoririle obligatorii fiecarui cetatean in interesul bunastarii si existentei comunitatii."

Sir Robert Peel


ANUNT concurs organizat de Inspectoratul General al Poliției Române pentru ocuparea a 11 posturi vacante de ofițer de poliție, specialitatea acțiuni speciale.

Posted on | January 16, 2021 | Comments Off on ANUNT concurs organizat de Inspectoratul General al Poliției Române pentru ocuparea a 11 posturi vacante de ofițer de poliție, specialitatea acțiuni speciale.

ANUNT

Concurs organizat de Inspectoratul General al Poliției Române pentru ocuparea a 11 posturi vacante de ofițer de poliție, specialitatea acțiuni speciale.

În aplicarea prevederilor din Anexa 3 la O.M.A.I. nr. 140/2016 privind activitatea de management resurse umane în unitățile de poliție ale M.A.I., cu modificările și completările ulterioare, conducerea Poliției Române a dispus anularea concursului organizat, în sistem centralizat, de Inspectoratul General al Poliției Române pentru ocuparea a 11 posturi vacante de ofițer de poliție, specialitatea acțiuni speciale, existente în statul de organizare al I.G.P.R. – Serviciul Independent pentru Intervenție și Acțiuni Speciale, al Direcției Generale de Poliție a Municipiului București și ale inspectoratelor de poliție județene Buzău și Galați, cu personal recrutat din sursă internă, prin trecerea în corpul ofiţerilor de poliție a agenţilor de poliţie care îndeplinesc condiţiile legale. 

Concursul a fost anulat pentru ca nu s-au inscris politisti care sa corespunda acestui gen de mai jos, se vor cauta in continuare asemenea politisti pentru structurile de interventii, care sa corespunda acestor conditii.

Concursul a fost anulat pentru ca nu s-au inscris candidati care sa corespunda exemplului de mai jos. Se vor reface conditiile de concurs pentru a facilita noului tip de candidat drumul catre o cariera in cadrul S.I.I.A.S. – S.A.S. Candidatul ideal nu trebuie sa fi tras in viata lui cu mai mult de o arma si nu sunt necesare aptitudini fizice si psihice specifice Serviciului de Actiuni Speciale. Pentru noul tip de candidat la evaluarile trimiestriale se va tine cont de voce, talent si cine il recomanda.

 

Apreciază, te rog, articolul. Mulțumesc!

Comments

Uniunea FORȚA LEGII Universul Juridic

Viper Shop

Galerie foto

  •  

    dsc01810 dsc01848 dsc01853 dsc01880 dsc01881 dsc01907 dsc01916 dsc01917