"Politia este Publicul si Publicul este Politia. Politistii sunt pur si simplu membrii ai publicului, care sunt platiti sa dea atentie tot timpul la indatoririle obligatorii fiecarui cetatean in interesul bunastarii si existentei comunitatii."

Sir Robert Peel


Acțiuni în instanță

SINDICATUL NATIONAL UNIUNEA POLIŢIŞTILOR UNIPOL, a intreprins actiuni in instanta pentru:

1. Acordarea gradatiilor pentru agentii care au absolvit Scoala de Agenti de Politie si a ofiterilor absolventi ai Academiei de Politie Alexandru Ioan Cuza, calculul şi plata în integralitatea lor drepturilor salariale cuvenite și neachitate, reprezentând valoarea financiară neimpozabilă a diferenței între drepturile salariale cuvenite corespunzător gradației stabilite prin luarea în considerare a perioadei de studii în unitatea de învățământ militar și salariul efectiv primit.

2. Plata sumei cuvenite şi neachitate ce reprezintă plata orelor lucrate in zilele de sambata, duminica și a sărbătorilor legale 2013-2014.

3. Acordarea sporului de doctorat .

4. Acordarea si marirea pentru cei de la judiciar si interventii a unei compensaţii de până la 30% din solda de funcţie/salariul de funcţie/salariul de bază, acestor structuri conform Ordinul M.A.I. S / 78 din 01.08.2015.

5. Recuperarea datoriilor de la fostii membrii de sindicat care nu si-au achitat datoriile fata de sindicat ca urmare a achizitionarii unor bunuri.

                                                                                   

Membrii sunt rugati sa ia legătura cu conducerea sindicatului pentru a face actiune in instanta si pentru ei.

Apreciază, te rog, articolul. Mulțumesc!
Uniunea FORȚA LEGII Universul Juridic

Viper Shop

Galerie foto

  •  

    dsc01828 dsc01853 dsc01860 dsc01904 dsc01906 dsc01909 dsc01911 dsc01915